Hyundai i10 jubileum actie

Hyundai i10 jubileum actie

Ontdek de jubileumeditie van Hyundai i10 bij Autogroep Twente. Autogroep Twente viert feest! Ter ere van ons 60-jarig bestaan presenteren wij met trots de speciale jubileumeditie van de populaire Hyundai i10. Deze unieke editie is voorzien van sportieve details zoals sportvelgen, opvallende striping en een stoer dubbel uitlaatsierstuk.

Van €1.399,- voor slechts €495,-!

Bij aankoop van deze bijzondere Hyundai i10 profiteer je nu van een speciale jubileumprijs. Normaal gesproken zou deze exclusieve editie €1.399,- extra kosten, maar als jubiluemcadeau bieden wij deze nu aan voor slechts €495,-! Sportvelgen, opvallende striping, een stoere dubbele uitlaatsierstuk en nog meer sportieve details voor maar €495,- extra in plaats van €1.399,-. Niet alleen in stijl rijden, maar ook nog eens genieten van een spectaculaire korting? Het kan nu met de Hyundai i10 jubileum editie, speciaal voor ons 60-jarig jubileum.

Gratis bij private lease

Wanneer je besluit om de jubileumeditie van Hyundai i10 te private leasen, geniet je niet alleen van het comfort van de Hyundai i10, maar ook van de opvallende sportieve details zonder extra kosten. De normale prijs van €1399,- voor deze extra’s komt te vervallen. Zo profiteer je gratis van de sportieve details zoals de sportvelgen, opvallende striping en van een stoere dubbele uitlaatsierstuk. Een unieke all-inclusive rijervaring zonder verborgen kosten.

Bekijk de auto in Almelo, Hengelo of Enschede

Wil je de Hyundai i10 jubileumeditie van dichtbij bewonderen en ervaren? Bezoek dan een van onze vestigingen in Almelo, Hengelo of Enschede. In elke vestiging staat een schitterend showmodel voor je klaar. Bewonder de sportieve details, voel de kwaliteit, ervaar de stijl en maak een proefrit om de prestaties van deze unieke i10 zelf te ervaren.

Proefrit Aanvragen? Dat kan!

Ben je nieuwsgierig naar het rijplezier dat de jubileumeditie van de Hyundai i10 biedt? Vraag direct een proefrit aan! Onze deskundige medewerkers staan klaar om je alle ins en outs van deze speciale editie te laten zien en ervaren. Ontdek zelf waarom deze i10 met recht een jubileumwaardige auto is.

Proefrit aanvragen Contact opnemen

HomeActiesHyundai i10 jubileum actie